Velloflex Magneettiterapiatuotteet

                                                                           

Velloflex tuotesarja on uudistunut.

Nyt valikoimassa edulliset sekä helppohoitoiset Comfort sarjan petauspatjat ilman lampaanvillaa. Valikoimassa edelleen myös patjat jonka toinen puoli on lampaanvillaa - sekä uutuutena Memory Plus tyyny jota voit itse muokata - ja joka mukautuu käyttäjän ehdoilla. Mikäli et halua pelkkää petauspatjaa, löytyy uutena vaihtoehtona huomattavasti paksumpi, käyttäjän ehdoilla mukautuva patja.

Parempi uni - Vähemmän kipua - Pehmeämmät lihakset ja nivelet


Voit siirtyä Velloflex verkkokauppaosastolle suoraan tästä linkistä.


Erinomaiset raaka-aineet.

Merinovilla Original sarjan petauspatjoissa - Uudesta Seelannista tuleva merinovilla on erityisen pehmeää, ja tavallista villaa ohuempaa villaa jonka ansiosta se on hyvin hengittävää ja kosteutta sitovaa. Villan sisältämä lanoliini itsessään hylkii likaa ja bakteereita sekä punkkeja, tehden siitä hygieenisen ja helppohoitoisen. Alkuperäisissä Original Velloflex patjoissa on tavallaan kesä- ja talvipuoli, tai kuten eräs tyytyväinen, kivijalkaliikkeessä asioiva asiakkaamme esitti asian, hän käyttää patjan villapuolta mökillään, ja puuvillapuolta kaupunkiasunnollaan.


Bioflex® magneettikenttiä käytetään kaikissa Velloflex patjoissa sekä tyynyissä.

  • Magneettikenttien muotoilu on patentoitu ominaisuus (EU patent nr. 0793518).
  • Magneettikentillä on ensimmäisen luokan lääkintälaitedirektiivin mukainen CE-merkintä, EU direktiivin 93/42/EEC mukaisesti.Kehon luonnollisia toimintoja stimuloimalla magneettiterapia vuorotellen joko työntää syrjään, tai vetää puoleensa kehon sähköisesti varautuneita partikkeleita. Napaisuus tai magneetin puoli vaihtuu BIOflex magneettikentässä useita kertoja, sen ansiosta teho on sama, riippumatta siitä minkä suuntainen tai mallinen verisuoni on.

Lääkärin lausunto
“Magneettikentät lisäävät kehon energiatasoa ja vahvistavat kehon kudoksia. Verisolujen hapensaanti lisääntyy ja esim. veritulppien kehittyminen estyy, siis tarkoittaen että verenkierto on parempaa ja kuona-aineita poistuu. Magneettikentällä on hyvä vaikutus verenkiertoon, jäykkyyteen ja kipuun lihaksissa ja nivelissä sekä unihäiriöihin." - Lääkäri Carsten Hansen


Kysymyksiä ja vastauksia.


Metalli-implantit - voinko käyttää Velloflex magneettituotteita vaikka kehossani on leikkauksen yhteydessä lisätty metalli-implantti?
Magneettiterapialla ei ole käytön kannalta tiedossa olevia riskejä. Suurin osa metalleista joita implanteissa käytetään, eivät ole magneettisia.

Tietoomme ei ole tullut haittavaikutuksia näiden osalta. Toki on mahdollista että eri metalliseosten kanssa magneetit voivat reagoida eri tavoin.
Jos koet epämiellyttävää oloa magneettien käytön yhteydessä, suosittelemme että lopetat käytön.


Entä sivuvaikutukset?

Yleisesti ottaen mahdolliset sivuvaikutukset ovat erittäin vähäisiä. Mahdolliset oireet ovat hieman yleisempiä
naisilla kuin miehillä. Käytön alussa osa käyttäjistä voi tuntea lievää huimausta, epämiellyttävää oloa tai
väsymystä, usein siihen asti kunnes magneettikenttiin on tottunut. Mikäli oireita ilmaantuu, voi magneettikenttiin
totutella lyhytaikaisella käyttökerralla. Mikäli reaktiot ovat todella vahvoja, ota yhteyttä lääkäriin ja tuotteen
valmistajaan tai edustajaan.

Voinko käyttää magneettituotteita kun matkustan?

Turvatarkastuksen yhteydessä kuljetaan metallinpaljastimen läpi, myös käsimatkatavarat läpivalaistaan röntgenillä.
Röntgenin elektromagneettinen säteily on niin heikkoa että se ei vaikuta magneettituotteisiin eikä ihmisiin.
Säteily on heikompaa kuin luonnossa esiintyvä taustasäteily. Magneetit eivät häiritse hälyttimiä eivätkä myöskään
teknisiä laitteita kuten lentokoneiden navigointijärjestelmiä.

Voinko korvata reseptilääkkeeni magneettiterapialla.

Magneettiterapia on vaihtoehtoinen ja täydentävä hoitomuoto eikä se korvaa lääkärin määräämää hoitoa.
Sairauden tai vamman yhteydessä tulee aina ensisijaisesti ottaa lääkäriin yhteyttä.

Lämpötyynyn käyttö?

Voinko käyttää lämpötyynyä yhtäaikaa kun Velloflex magneettipatjaa?
Kyllä voit käyttää, magneetit kestävät lämpötilaa 80 celsiusasteeseen asti.


Kuivaus pesun jälkeen - tarkat pesuohjeet löydät sivun alareunasta.

Voinko laittaa Velloflex tuotteet kuivausrumpuun?
Et voi, magneetit eivät kestä kuivausrummun lämpötilaa, ja halkeavat sekä kuivuvat. Suosittelemme aina kuivaustua ripustaen, siten että ilma pääsee kiertämään.

Kuinka kauan magneetteja tulee käyttää?

Käytöllä ei ole sinänsä rajoituksia. Aluksi kannattaa totutella käyttöön. Voit käyttää Velloflex magneettiterapiaa kuuriluontoisesti tai jatkuvasti,
tai lyhyemmissä jaksoissa - myös sen perusteella mikä tuntuu itsestä mukavalta.

Voinko käyttää patjansuojusta magneettipatjani päällä?

Kyllä voit, mutta älä käytä liian paksua materiaalia patjan päällä, sillä etäisyys magneettikenttien ja kehon välillä voi kasvaa liian suureksi.

Kuinka kauan kestää että huomaan tehon?

Olemme kaikki yksilöitä, ja käyttäjäkohtaiset kokemukset vaihtelevat. Osa käyttäjistä tuntee tehon muutamassa tunnissa, toisilla voi kestää viikkoja.
Japanilaisen tutkimuksen persteella 80% osallistujista (joita oli yhteensä 431) tunsivat magneettiterapian tehon, joista suurimmalla osalla vaikutus tuntui parin päivän
sisällä aloituksesta.

Voinko käyttää magneettiterapiaa raskauden aikana?

Emme suosittele Velloflex® magneettiterapiatuotteiden käyttöä raskauden aikana, sillä asiaa ei ole tieteellisesti tutkittu.

Hiipuuko magneettien teho?

BIOflex® magneetit ovat muotoiltuja kestämään usean vuoden säännöllistä käyttöä. Ne eivät menetä tehoaan jos magneetteja käytetään normaalisti.
Jos magneetteja altistetaan erittäin voimakkaille ääriolosuhteille kuten yli 80 asteen lämpötilalle tai todella voimakkaille sähkökentille (joita ei
kotiolosuhteissa ole) - on mahdollista että ne menettävät tehoaan. Velloflex® myöntää magneeteille 30 vuoden tehotakuun.

Mistä BIOflex® magneetit on valmistettu?

BIOflex® magneetit on valmistettu ferriittiyhdistelmästä, lisäksi magneettikentän valmistuksessa on käytetty polyeteeniä.

Mikä on Gaussi?

Magneettikenttien vahvuutta mitataan Gaussi tai Teslayksiköllä. 1 Tesla vastaa 10 000 Gaussia. Terapiamagneeteille käytetään useimmiten yksikköä Gaussi,
ja niiden vahvuus vaihtelee muutamasta sadasta Gaussista useampaan tuhanteen Gaussiin. Vertailukohtana maapallon luonnollinen magneettikenttä on noin 0,5 - 1 Gaussia
ja tavallinen jääkaappimagneetti on noin 10 Gaussia. (Sairaalassa käyteyt magneettikamerat (MRT) sisältävät magneettikentän joka on normaalisti vahvuudeltaan noin 1,5 Teslaa).


Onko patjaa ja muita Velloflex tuotteita myyty Suomessa jo pitkään?

Kyllä on, Velloflex tuotteita on myyty täällä jo useiden vuosien ajan. Tässä esimerkiksi käyttäjäkokemus vuodelta 2014. https://luontaistuntijat.fi/content/magneettipatja

Tässä käyttäjäkokemus vuodelta  2013: http://proofer.faktor.fi/epaper/lt313/files/assets/basic-html/page4.html

Muissa pohjoismaissa Velloflex tuotteita ja patjoja on myyty jo pidemmän aikaa, Tanskassa lähemmäs 30 vuotta. Sen myötä esimerkiksi raaka-aineiden osalta löytyy sertifiointeja.


Uusin tyytyväinen käyttäjämme on nuori urheilijanainen Kankaanpäästä, Tuulia Lohivuo. Hän koekäyttää Velloflex Comfort magneettipatjaa. Tuulian laji on klassinen painonnosto.


Mitä huomasit ihan ensimmäisenä kun aloit koekäyttämään patjaa?
Aluksi oli vaikea huomata eroa, koska nukun muutenkin pääsääntöisesti yöni hyvin, mutta kun olin muutaman yön käyttämättä patjaa, huomasin uneni olevani katkonaista eikä niin sikeää kuin patjan kanssa.


Entä pidemmän koekäyttöjakson jälkeen - mitä huomasit itse?

Patjalla on erittäin mukava nukkua ja se mukautuu kehon asentoihin. Palautumiseni harjoituksista on menneen syksyn aikana ollut nopeampaa kuin ennen, ja ainakin uskon, että patjan käytöllä voisi olla vaikutusta tähän. Myös polvivaivani ovat hävinneet patjan käytön aikana, ilman hoitoa.


Uskoitko ensin että magneettipatjalla voisi olla näitä vaikutuksia, oliko ennakkodotuksia?
Olen lukenut patjasta ennestään, ja käyttökokemusten mukaan se on ollut pääsääntöisesti hyvä, joten uskoin siihen itsekin ja uskon edelleen.


Suosittelisitko magneettipatjaa tai vastaavaa tuotetta muille?

Suosittelen patjaa etenkin, jos on uniongelmia, ja haluaa panostaa unensa laatuun; se kun on yksi tärkeimmistä tekijöistä arjen jaksamisen kannalta. Tyynyä olisi myös mukava kokeilla, sen käytön hyödyn ihmiset ehkä huomaisivat helpommin, koska entuudestaan huono tyyny vaihdettuna hyvään vaikuttaa uneen jo yhdessä yössä.

Minkä arvosanan antaisit tälle tuotteelle asteikolla 1 - 10 ?
9


Pesuohjeet:

Velloflex Original magneettipatja (villaa ja puuvillaa)
Käsinpesu 30 asteessa. Käytä villalle tarkoitettua pesuainetta. Ripusta kuivumaan. EI kuivausrumpuun.


Velloflex Comfort magneettipatja (puuvillaa)
Konepesu 40 asteessa. Käytä tavallista pyykinpesuainetta. Ripusta kuivumaan. EI kuivausrumpuun.

Velloflex Magneettityyny Original (Medium, Soft, Hard)

Konepesu 40 asteessa, käytä tennispalloja jotta tyyny ei menetä muotoaan. Käytä tavallista pyykinpesuainetta. Ripusta kuivumaan. EI kuivausrumpuun.


Velloflex Magneettityyny Memory Plus

Huom: Koskee tyynyn ulkokangasta joka sisältää magneettinauhat.

Konepesu 40 asteessa. Käytä tavallista pyykinpesuainetta. Ripusta kuivumaan. EI kuivausrumpuun.

Ei kuivausrumpuun sillä magneetit eivät kestä kuivausrummun lämpöä.


Toimitus

  • Magneettipatjoihin voit valita ilmaisen kotiinkuljetuksen. Magneettityynyihin voi valita ilmaisen pakettiautomaatti- tai postivaihtoehdon väliltä.
  • Postin palvelutaso vaihtelee paikkakunnittain, ja myöhäsimmät kotiinkuljetusajankohdat vaihtelevat kello 14, 17 ja 21:00 välillä.
  • Posti ottaa yhteyttä jotta voitte tarkemmin sopia ajankohdan ja päivän toimitukselle.

Magneettipatjat eivät mahdu pakettiautomaattiin. Mikäli toimitustavaksi valitaan pakettiautomaatti, ohjautuu paketti aina lähimpään Postiin.

  • Saapumisilmoitus tulee tekstiviestillä matkapuhelimeen, sähköpostitse, ja mikäli on teknisiä ongelmia, tietyissä tapauksissa kirjeitse.
  • Me kerromme aina tilauksen käsittelyn yhteydessä, tilausvahvistuksen jälkeen Postin seurantaviitteen jotta paketin toimituksen etenemistä olisi mahdollista seurata itse.
  • Mikäli valitsette eri toimitusosoitteen kuin omanne (eri maksaja/tilaaja ja vastaanottaja) ilmoitattehan myös vastaanottajan matkapuhelinnumeron .

Osa tuotteista lähtee heti, tai päivän/parin viiveellä kotimaan varastosta. Osalla tuotteista on pidempi toimitusaika ja ne lähtevät pohjoismaisesta keskusvarastosta. Tuotteen kohdalla on ilmoitettu mikäli toimitusaika on tavanomaisesta poikkeava.

Voinko palauttaa tuotteen? Kyllä, lain mukaan on mahdollista etäkaupassa tutusta tuotteeseen ja sen ominaisuuksiin ennen ostopäätöstä - Et voi kuitenkaan ottaa tuotetta käyttöön. Myymälässämme on toki mahdollisuus, hoitolan puolella tutusta tuotteeseen, meiltä löytyy esittelykappale. Samalla tuotteen voi ostaa, tai tilata ja sopia ajankohta kotiinkuljetukselle, tai harkita asiaa rauhassa ja tilata tuote myöhemmin. Mittatilaustuotteen osalta ei ole oikeuttaa perua kauppaa sillä ne räätälöidään asiakkaan tilauksen perusteella.


Lähdeviittaukset:
1. Bioelectromagnetics Society: 26th Annual Meeting, Washington DC, June 2004
2. Summary of a 12 month Double Blind Clinical Test of Magnetic Mattrasses, 1990. Sanikukal Hospital, Tokyo Communication Hospital and Kouseikai Suzuki Hospital
3. Dr. G. W. Pratt. International Symposium Biomagnetology, Magnetotherapy and Postural Activity, May 29, 1989