AITO-Kauppa Kankaanpää

Huhtikuun edut ovat voimassa 21.04.2021 asti
Olemme normaalisti auki, hygieniatasoa nostimme jo Pe. 06.03.2020 alkaen, eli kaikki pinnat joita useampi asiakas koskettaa päivittäin, kuten maksupääte, ja ovenkahvat, puhdistetaan ja desinfioidaan säännöllisesti. Tervetuloa!

  • Myymälämme sijaitsee kivenheiton päässä ruuhka-suomesta, aivan Kankaanpään keskustan ytimessä, pääkadun varrella, torin lähellä, Hesburgeria vastapäätä, Optikko Kangasniemen vieressä.
  • Keskuskatu 40, 38700 Kankaanpää.
  • Tarvittaessa voimme järjestää aukiolon tai asiakastapaamisen myös aukioloaikojen ulkopuolella, etukäteen sovittaessa.
  • Älä asioi myymälässämme mikäli olet karanteenissa tai mikäli olet sairaana! Ota yhteyttä vaikkapa puhelimitse 02-5723833 tai tilaa verkkokaupan kautta, niin pyrimme järjestämään toimituksen tai asioinnin muulla tapaa, esim autoon.
  • Käsidesiä on myymälässämme myös jatkuvasti myynnissä. Käsidesiä emme voi lähettää verkkokaupan kautta normaalilähetyksenä.

Kartta:

Auton voi ajaa aivan oven eteen tai viereen, sillä ovemme on katutasossa. Ei parkkimaksuja - asioi rauhassa!

Myös Taipaleenkadun varrella sekä takana heti sisäpihalta seuraava oikealle (eli toinen oikealle kääntyvä), on ilmaisia parkkipaikkoja.

Aivan lähellä sijaitseva tori toimii myös paikoitusalueena, poislukien toripäivät (suurin osa torstaista, sekä kesälauantait).

Linkki Googlen karttapalveluun, katunäkymään:

https://goo.gl/maps/z1qcLffpnsC2

  • AITO-Hyvän olon kauppa Kankaanpää


Luontaiscenter Kankaanpää Ky

C/O Aito Hyvän olon kauppa
Keskuskatu 40
38700 Kankaanpää
02-5723833

Yhteydenottokanavamme on varattu asiakkaillemme, uusille ja nykyisille.

Emme vastaanota myynti- ja markkinointipuheluita, emmekä myöskään käsittele tiedusteluja tai palautteita tuotteista jotka on ostettu tai tilattu muualta.

Aukiolojat tästä linkistä: Aukioloajat

Luontaiscenter sosiaalisessa mediassa: