Toimitusinfo - hinnat ja aikataulu

Yhteenveto


Yleistä - asiakas valitsee toivomansa toimitustavan itse, ja on huolellinen käyttäessään verkkokauppaa, että täyttää yhteystiedot oikein.
Teknisistä ja käytännön syistä ei aina ole täyttä 100% mahdollisuutta ja varmuutta, Postilla tai Matkahuollolla, toimittaa pakettia juuri valittuun noutopisteeseen.

Pakettiautomaatti voi olla täynnä, tai huollossa paketin saapuessa perille, tai voi olla mahdollisesti muita esteitä joita ei ole tilaushetkellä ollut mahdollista ennustaa.

Tarvittaessa Posti tai Matkahuolto, tai muu yhtiö, ohjaa paketin parhaaksi näkemällään tavallaan eri noutopisteeseen.
Mikäli tilausta käsitellessä, ennen lähetystä, ilmenee teknisiä ongelmia tai muita esteitä tilauksen käsittelylle, voi lähettäjä toimia parhaaksi näkemällään tavallaan, esimerkiksi ohjata Postin paketin lähellä sijaitsevaan Matkahuollon vastaavaan palveluun.


Matkahuolto

Matkahuolto lähellä paketti vain 3,80 eur - asiakkaan itse valitsemaan (tai lähimpään) noutopisteeseen.
 • Matkahuollon paketit toimitetaan tiloistamme eteenpäin päivittäin. Matkahuollon toimitusaika on 1 - 3 arkipäivää.
 • Matkahuollon paketit (lähellä paketit) odottavat 7 päivää Matkahuollon automaatissa / noutopisteessä.
 • Matkahuolto on erinomainen vaihtoehto mikäli haetaan kotimaista, luotettavaa toimijaa, joka tuottaa tilastoja toimintansa luotettavuudesta.
 • Laaja noutopiste- ja Matkahuollon oma pakettiautomaattiverkosto lähellä paketeille.
 • Tee tilaus hyvissä ajoin aamulla tai aamupäivällä, niin se ehtii saman päivän kuormaan. Iltapäivällä tehty tilaus Matkahuollolla siirtyy pääsääntöisesti seuraavan päivän kuormaan.
 • 60 eur tilauksesta tai sitä suuremmasta emme veloita toimitusmaksua noutopisteisiin ja automaatteihin.
 • 60 eur ylittävä tilaus - myönnämme kotijakelupaketin hinnasta alennuksen.


Posti

Rahti vain 4,80 Postiin ja Postin Pakettiautomaattiin. Yli 60 eur tilauksiin tarjoamme nyt ilmaisen toimituksen Postiin tai Postin pakettiautomaattiin.


Tarjoamme Posti Express 14 "ovelle" pakettia hintaan 8,90 eur, tämä palvelu soveltuu hyvin esim. työpaikalle tai yrityksen toimipisteeseen, kun muistat lisätä yrityksen nimen ja osoitteen toimitusosoitteeseen. Valitse valikosta (painoon perustuva toimitus Suomi/Finland Posti Express 14


Mikäli ketään ei ole toimitushetkellä paikan päällä, viedään paketti paikalliseen postiin. Vain yksi toimitusyritys sisältyy palveluun ja aikaa ei sovita ennakkoon, yleensä paketit tuodaan iltapäivään mennessä (noin 14:00 mennessä).


Mikäli haluat sopia ajankohdan Postin kanssa tarkemmin toimitusajankohdasta, valitse Postin kotiinkuljetus 10,95 eur, yli 180 eur tilauksiin se on ilmainen. Palvelun nimi on "Flex 21" ja suuriin kaupunkeihin toimitusaika on sovittavissa jopa kello 21:00 asti, pienemmillä paikkakunnilla 14:00 tai myöhemmin, eli postin palvelutaso vaihtelee tässä palvelumuodossa, paikkakunnan koon perusteella.


 • Arkisin kello 14:00 mennessä loppuun asti tehdyt ja maksetut tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Postin logistiikkaan.
 • Postin auto noutaa tilaukset noin 15:00.
 • Pyhäpäivät, aatot, aiheuttavat poikkeustilanteita ja tilaus on syytä jättää tavanomaista aikaisemmin.
 • Sääolosuhteet ja työntekijäresurssit vaikuttavat aina palvelutasoon sekä kuljetusten sujuvuuteen.
 • Tuotekohtaisia poikkeuksia jotka mainitaan tuoteteksteissä: osa suurikokoisista ja painavista tilauksista käsitellään erikseen tai kerrallaan erissä, muutamia kertoja viikossa, kysynnän mukaisesti.
 • Tarjoushinta koskee toimitusta lähimpään Postiisi, tai valitsemaasi Postin Pakettiautomaattiin.
 • Kotiinkuljetus Flex 21 "ovelle paketti tai kotipaketti"  (ajankohta kuljetukselle sovitaan Postin kanssa puhelimitse tai tekstiviestillä). Yli 180 eur tilauksiin ilmainen kotiinkuljetus.
 • Varastotilannetta tai päiväyksiä, voi tiedustella asiakaspalvelumme kautta tuotteiden osalta jotka ovat loppu varastosta, vastaamme mahdollisimman nopeasti.
 • Velloflex tuotteissa on ajoittain pidempi toimitusaika, joka riippuu mm. varastotilanteesta Saksassa sekä logistiikasta. Erityisesti talviaikaan on odotettavissa pidempiä toimitusaikoja, toimitusaika-arvio mainitaan tuotekohtaisesti.
 • Kaikkiin puhelin/sähköpostitilauksiin on käsittelymaksu eur 5,90 sis. alv. tai rahti, riippuen tilauksen koosta ja toimitustavasta.

Kattavampi tietopaketti

Lähetämme viestin asiakkaalle, jossa on mukana Postin JJFI- seurantakoodi. Seurantaa varten on hakukenttä Postin etusivulla osoitteessa http://www.posti.fi

Rahtitarjous on kiinteä alkaen 3,80 eur Matkahuollon pakettiautomaattiin ja Postiin 4,80 sis. ALV 24%.

Järjestelmästämme ei ole mahdollista tilata tuotteita jotka ovat loppu tai loppumassa. Lisäksi on mahdotonta tilata suurempaa määrää kuin sen hetkinen varastosaldo. Poikkeuksena tuotteet joissa heti kuvauksen alussa mainitaan arvioitu toimitusaika.

 • Nouto myymälästämme (Kankaanpää) on ilmainen aukioloaikojemme puitteissa, asiakas sitoutuu itse hakemaan viikon kuluessa tuotteet mikäli valitsee noudon jommasta kummasta myymälästämme, saapumisilmoitustamme (sähköposti / tekstiviesti / soitto) vastaan. Noudettavissa 1-3 työpäivässä tilauksesta. Nettikauppamme kautta tehdyistä ja maksetuista tilauksista ei myönnetä kanta-asiakasleimoja vaikka toimitustavaksi otetaan nouto myymälästä.
 • Postin kuljetus työpaikalle "Posti Express 14" tai kotiin kello 14:00 mennessä (yksi toimitusyritys, jonka jälkeen paketti siirtyy postiin noudettavaksi).

Mikäli olet kiinnostunut tuotteesta mikä on loppu, voit joka tapauksessa tiedustella tuotteen saatavuutta ottamalla meihin yhteyttä. Toisinaan tuote saattaa olla juuri saapunut varastoomme, eikä sitä näy vielä varastokirjanpidossa, tai sitä saattaa olla ainoastaan yksi kappale jäljellä.

Postipaketti: Lähetämme aina seurantaviitteen, jonka avulla paketin saa noudettua postista heti sen saavuttua perille (toimituksen etenemistä voi seurata osoitteessa www.posti.fi). Ota henkilöllisyystodistus mukaan asioidessasi Postissa. Posti lähettää tekstiviestin tai sähköpostin kun paketti on saapunut perille lähipostiisi ja on noudettavissa. Mikäli tekstiviesti tai sähköposti ei jostain syystä toimi, lähetetään paperinen saapumisilmoitus.

Huom! Varmistathan viimeistään tilausvahvistukselta että puhelinnumerosi on varmasti oikein, ja ilmoita meille mahdollisimman pian mikäli se pitää korjata tai muuttaa.

 • Pakettiautomaatti (SmartPost): Pakettisi toimitetaan parissa päivässä valitsemaasi SmartPost -automaattiin. Saat tilausvaiheessa listan lähimmistä automaateista, aukioloaikoineen, lista perustuu postinumeroosi, mikäli listausta ei näy varmistathan että olet kirjoittanut postinumeron oikein ja varmasti oikeaan kenttään.
 • Pakettia säilytetään vain 7 päivää sen saavuttua perille automaatissa ja Postin tiloissa. Saat tekstiviestin ilmoittamaasi puhelinnumeroon paketin saavuttua perille. Tekstiviestissä on ohjeet miten pakettiautomaatin saa auki.
 • HUOM! On ehdottoman tärkeää että ilmoitat matkapuhelinnumerosi oikein tilausvaiheessa, erityisesti käyttäessäsi SmartPost pakettiautomaattia. Mikäli tekstiviestin lähetys ei toimi, sinulle lähetetään sähköposti jossa on ohjeet automaatin avaamiseen.
 • 15:00 jälkeen tehdyt tilaukset siirtvät pääsääntöisesti seuraavan arkipäivän kuljetukseen, sekä osa keskiviikon tilauksista siirtyy torstaille.

Mikäli esimerkiksi teknisistä (vika tietokannassamme tai varastokirjanpidossa) tai logistisista syistä on kaikesta huolimatta mahdoton toimittaa asiakkaan tilaamaa tuotetta normaalin käsittelyajan puitteissa, otamme asiakkaaseen yhteyttä, ja sovimme jatkotoimenpiteistä tapauskohtaisesti. Yli 80% tapauksista saamme puuttuvan tai vastaavan tuotteen pikaisesti varastoomme ja toimitettua tilaus toimitusehtojemme puitteiden mukaisesti.


Myymälästä nouto: Tällä hetkellä meillä on yksi noutopiste Kankaanpään Torin laidalla, osoitteessa Keskuskatu 40, 38700 Kankaanpää. Tuotteet voi noutaa arkisin liikkeen aukioloaikoina (9:30-17) tai erikseen sovittuna ajankohtana. Ilmoitamme kun nouto on mahdollista ja tuotteet varattu varastolta, ja mm. varmistamme että tuotteissa on hyvä parasta ennen päiväys.

 • Ulkomaille toimitus - toimitamme Suomen lisäksi Ruotsiin ja useimpiin EU maihin.
 • Ruotsi: toimitusmaksu kiinteä 5,90 eur. Bring Parcel palvelu, paketti toimitetaan Bring pvelupisteeseen.
 • Ruotsi / muut ulkomaat - Ilmoita matkapuhelinnumerosi paikallisessa muodossa, saat tekstiviestitse ilmoituksen ja ohjeet kun pakettisi on perillä.
 • Eesti / Viro / LATVIA LIETTUA Kaikki Baltian maat alkaen 4,50 eur vaihtuva toimitusmaksu (4,50 - 6,90 eur riippuen painosta). - Tarjous
 • Tanska ja Saksa 5,90 eur
 • Ranska, Italia ja Irlanti. EUR 13,90 -. Itella Priority Parcel alle 5 kg toimitukset. Toimitus pääsääntöisesti kotiovelle asti, varmista asia tarvittaessa maan paikalliselta Postilta, jonka vastuulla Postipaketit ovat.
 • Keski Eurooppa ja Espanja, Alankomaat, Itävalta, Puola, Tsekki, Slovakia, Belgia, Luxemburg, Portugali, Unkari 9,90
 • Ulkomaan toimitukset: emme vastaa palautusrahdista, lisätietoja ehdoissamme. http://luontaiscenter.fi/Toimitusehdot
 • Ulkomaan tilaukset maksetaan luottokortilla, ellei tilaajalla ole käytössä suomalaisia nettipankkitunnuksia.
 • Tarkasta aina tuotekohtaiset erot ja ehdot tarkkaan, esimerkiksi osalla painavammista tuotteista on eri rahti, ja sen myötä eri tuotenimike.
 • Päivitetty ja tarkennettu 5.2.24