10 Syytä valita Luontaiscenter

1. Luontaiscenter kuuluu Aito Hyvän olon kauppaketjuun. Näistä asiakas hyötyy mm. tarjousten, valikoiman ja asiantuntemuksen sekä ajankohtaisten tuotteiden ja uusimman tiedon ansiosta.

2. Olemme jatkuvasti asiakaskontaktissa - sekä fyysisessä kaupassa että netin kautta tapahtuvassa asiakaspalvelussa. Otamme kaiken palautteen ja tiedon, sekä toiveet vastaan jotta voimme kehittää toimintaamme ja tuotevalikoimaamme.

3. Toimitilamme on remontoitu perusteellisesti vuosina 2014 ja 2017 - tilat ovat kauttaaltaan puhtaat ja turvalliset sekä juuri tarkoitukseen soveltuvat, sekä myymälän että varaston puolella. Tässä linkki Oiva Raporttiin.

4. Postin kuljetukset ovat ilmastoystävällisiä, lisätietoja Postin nettisivuilla. Matkahuolto vie lähetyksemme suoraan Pirkkalan terminaaliin josta ne kulkeutuvat pikaisesti eteenpäin.

5. Kokonaishinta ratkaisee - kiinteä toimitusmaksumme on edullinen, ja rahtirajamme on matala. Ei lisämaksuja ym. kuluja joita ei mainita selkeästi. Pientoimituslisä poistuu ostoskorista mikäli tilausten tuotteiden arvo on yli 20 eur.

6. Tavoitat meidät nopeasti joko sähköpostilla, puhelimitse, sosiaalisen median kautta tai käymällä myymälässämme.

7. Perinteisten luontaistuotteiden ja ravintolisien lisäksi löydät meiltä laajan valikoiman superfoodeja, elintarvikkeita joiden pääpaino on luomussa, sekä homeopaattisia valmisteita ja eteerisiä öljyjä.

8. Turvallisuus - saamme ketjumme ja hyvien tukkuyhteyksien ansiosta nopeasti tiedon mm. takaisinvedoista - ja reagoimme välittömästi asiaan. Valikoimassamme korostuvat kotimaiset tuotteet, joilla on korkeat laatu- ja turvallisuusvaatimukset. LuontaisCenter Kankaanpää Ky kuuluu korkeaan AA-luottoluokkaan, vuodesta 2015 - 2021. Maksuliikenteemme kulkee Visma Pay:n kautta, joka on tunnettu täsmällisistä taloushallinnon ratkaisuistaan.

9. Avainlippusertifikaatti 100% suomalaista työtä. Tilaamalla maakunnista voi osaltaan vaikuttaa siihen että monipuoliset palvelut säilyvät koko maassa. Yrityksemme on 100% kotimainen Kommandiittiyhtiö. Kaikki verotuotot jäävät kotimaahan, tuloveroista 50% jää Kankaanpäähän ja 50% Parkanoon. Pakettisi ei voi jäädä tulliin, eikä toimitus kestä viikkokausia. Mikäli haluat tehdä reklamaation tai et ole tyytyväinen toimintaamme, pääset halutessasi puhumaan suoraan yrittäjien kanssa.

10. Henkilökuntamme ja yrityksen omistajat ovat koulutettuja oman alansa ammattilaisia. Luontaiscenter liikkeellä Kankaanpäässä on yli 30 vuotinen historia - aivan kuten ketjullamme. Ensimmäiset askeleet nettikauppaan otimme vuonna 2011.


Lisäksi olemme hyvin tarkkoja tuotteideme päivämääristä. Mikäli parasta ennen päiväys lähestyy, pistämme tuotteen hyvissä ajoin alennushintaan myyntiin, ja tuomme asian esille jotta asiakkaalla on tarpeeksi tietoa tehdäkseen ostopäätöksen. Tarkistamme tuotteiden päiväykset ennen lähetystä, mikäli päiväys on lyhyt, sovimme asian asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Pyrimme aina ratkaisemaan kaiken asiakaslähtöisesti, siksi meillä on runsaasti kanta-asiakkaita koko maasta, sekä myös ulkomailta, kuten pohjoismaista, keski- ja etelä-euroopan maista sekä kaukomailta asti.