Solumineraali

Solumineraalien isä, saksalainen lääkäri ja homeopaatti Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler tutki lääkärintyönsä ohella organismien kivennäisaineita, niiden määriä ja yhdisteitä. Tutkimuksissaan hän tuli tulokseen, että yhden tai useamman kivennäisaineen puutostila solussa johtaa kehon häiriötilaan ja epätasapainoon, jonka seurauksena sairaudet syntyvät.

Solumineraalit perustuvat biokemiaan. Ne toimivat impulssin antajana solulle ja vaikuttavat suoraan solun toimintaan ja sen aineenvaihduntaan, ja sitä kautta positiivisesti koko kehon elintoimintoihin.

Dr. Schüsslerin solumineraalit ovat täysin puhtaita epäorgaanisia luonnontuotteita, joiden kivennäisaineet saadaan Euroopan maaperästä. Kehomme rakennusaineina toimivia kivennäisaineita ovat kalsium, kalium, rauta, magnesium, natrium, fluori, fosfori, kloori, rikki ja pii.
Näitä kaikkia löytyy ihmisen verestä ja ne ovat välttämättömiä aineita kehon toiminnalle.

Dr. Schlüsslerin solumineraalit on puristettu tabletin muotoon maitosokeriin, joka toimii kantavana aineena. Tabletissa on hierrettyä kivennäisainetta ja liukastusaineena perunatärkkelys. Dr. Schüsslerin solumineraalit imeytyvät suoraan suun ja nielun limakalvon kautta ihmisen verenkiertoon ja sen kautta soluun, joka pystyy ottamaan solumineraalin suoraan käyttöönsä.

Solumineraalit ovat turvallisia käyttää myös itsehoidossa. Niillä ei ole sivuvaikutuksia eikä yliannostuksen vaaraa. Niitä voi käyttää samanaikaisesti lääkkeiden, homeopatian ja kaikkien muiden terapiamuotojen ohella.

Lähde:
www.enerqi.fi/solumineraalit


Solumineraali 10 Natriumsulfaatti 80g jauhe

Solumineraali 10 Natriumsulfaatti 80g jauhe

Solumineraali 10 Natriumsulfaatti 80g jauheMaksa, nesteenpoisto, sienitartunta, silmäpussit, turvotu..

21.90€ Veroton hinta: 19.21€

Solumineraali 6 Kaliumsulfaatti 80g jauhe

Solumineraali 6 Kaliumsulfaatti 80g jauhe

Solumineraali 6 Kaliumsulfaatti 80g jauheIho, krooninen, lihakset, maksa, syntynyt lihaskipu, syväpu..

21.90€ Veroton hinta: 19.21€

Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)