• SkinMood® imukuppisarja Silikoni

SkinMood® imukuppisarja Silikoni

Pakkaus sisältää 2 kasvokuppia ja 2 vartalokuppia sekä hierontaohjeet

SkinMood-sarjan imukupeilla voit käsitellä itsesi päästä varpaisiin.

Vartalokupeilla helpotat lihaskipuja ja avaat lihasjumeja tai sulatat reisien, pakaroiden ja vatsanseudun selluliitteja.

Kasvokupeilla saat ihmeitä aikaan ikääntyneen ihon hoidossa. Kokeile myös kaksoisleuan häivytystä.

Vaikutus vartalo:

15 min. imukuppihieronnan sanotaan vastaavan tunnin hierontaa. Vartalolla imukuppihieronta rentouttaa, lievittää lihaskipuja laukaisemalla lihasjännityksiä ja kireyksiä, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja aktivoi nesteja verenkiertoa, laskee turvotusta sekä auttaa esim. polvikivuissa. Imukuppihieronta voi auttaa hoikentumaan ja tasoittamaan selluliittia, parantamaan arpien ja hämähäkkisuonien ulkonäköä, tukemaan ruuansulatuksen toimintaa ja vähentämään turvotusta sekä parantamaan ihonhoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Muista lisätä vedenjuontia, koska imukuppihieronta aktivoi kuona-aineiden poistoa!

Vaikutus kasvot:

Kasvoilla imukuppihieronta liftaa, laskee turvotusta, häivyttää juonteita, nostaa kulmalinjaa, laskee silmäpusseja ja vaalentaa silmänalusia sekä antaa volyymia huulille ja parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä ja tehoa. Kasvoilla kannattaa olla hellävarainen ja opetella kupin käyttöä ensin käsivarrelle. Käytä alussa myös pientä alipaineimua sekä lyhyitä hoitoaikoja. Kovakourainen käsittely saattaa aiheuttaa mustelmia. Älä jätä kuppia paikoilleen, vaan liikuta sitä koko ajan hiukan nostaen, ei painaen. Älä kiskaise kuppia irti ihosta, vaan purista sivulta, jolloin kuppi irtoaa iholta. Opettele rauhassa ja totuta iho hoitoon. Niin pääset parhaisiin tuloksiin. Imukuppihoito soveltuu lähes kaikille aikuisille, mutta kaikille ei voida antaa samoja hoito-ohjeita, sillä käsittelyssä tulee ottaa huomioon yksilöllisiä ominaisuuksia kuten iän aiheuttama ihon veltostuminen, mahdolliset ihosairaudet, isot luomet yms. terveestä ihosta poikkeavat asiat. Lue hoito-ohjeet tarkoin ja tee hoito oman ihon mukaan ihon reagointia kuunnellen.

SkinMood® imukuppisarja Silikoni

 • Merkki: Miraz
 • Tuotenumero: 2024
 • Saatavuus: Varastossa
 • Tuotteen saatavuus:
 • Luontaiscenter.fi nettikauppa
 • AITO-Kauppa Kankaanpää
 • Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voit pyytää tuotteen siirtoa myymälän varastosta verkkokaupan puolelle. Siirto kestää 1-2 työpäivää. Vastaamme viestiisi kun tuote on saatavilla.
 • 27.90€

 • Veroton: 22.50€

Edullinen rahti

Toimitus alkaen 3,80 Matkahuollon noutopisteisiin ja automaatteihin.

Yli 60 eur tilauksiin - ilmainen toimitus saatavilla.


Matkahuolto kotipaketti 9,80 eur, yli 60 eur tilauksiin alennettu hinta kotipakettille 6 eur.


Postin automaatit ja toimipisteet 4,80, ilmainen rahti saatavilla yli 60 eur tilauksiin.

Postin Business express 8,90 eur yksi toimitusyritys perille, erityisesti työpaikalle sopiva.

Postin Kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana 10,95 eur


Meiltä myös edullinen kotiinkuljetus saatavilla.

Yhteydenotto / Kontakt

Asiakaspalvelumme palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä - ota yhteyttä.

Tuote-erien parasta ennen päiväyksiä käydään jatkuvasti varastollamme läpi ja tarkistetaan ennen lähetystä, mikäli tuotteessa on tavallista lyhyempi päiväys, siitä mainitaan erikseen ja otetaan huomioon tuotteen hinnassa.

 • Parasta ennen päiväys ei toki ole tuotteen viimeinen käyttö- eikä myyntipäivä.
 • Tarkasta aina tuotetiedot kuten allergeenit ja tuotteen soveltuvuus ennen käyttöä pakkausmerkinnöistä.
 • Tuote-erien päiväysten, tarjouskampanjoiden, sekä vaihtuvien etujen vuoksi hinta- ja valikoima vaihtelevat myymälän ja verkkokaupan välillä.
Hej, önskar du mera produktinformation på svenska? - Ta gärna kontakt - vi har svensk kundtjänst

Bäst före datum nämns i produktbeskrivningen samt tas i beaktande i priset, ifall datumet är kort. Vi kontrollerar datumen regelbundet.

Vi uppdaterar produktdata regelbundent, kontrollera dock alltid produktinformationen, för bland annat allergener, före du tar produkten i bruk.