• Cultivator's Kasvihiusväri Walnut 100g

Cultivator's Kasvihiusväri Walnut 100g

Lopullinen värjäystulos on aina yhdistelmä kasviväriä ja hiusten nykyistä väriä. Kasviväri ei läpivärjää hiusta vaan lopputulos syntyy hiuksen pinnalla. Tästä syystä hiusten oma pohjaväri vaikuttaa lopputulokseen, samoin hiusten kunto ja aiemmat käsittelyt. Pakkauksen kuva on aina suuntaa antava. Tee aina suortuvatesti ennen värin levittämistä kaikkialle hiuksiin – näin varmistat haluamasi lopputuloksen

Jos hiuksesi on värjätty kemiallisesti, pidä 5-6 viikon tauko ennen värjäämistä Cultivator’s hiusväreillä.

Cultivator’s kasvivärejä voi käyttää permanentattuihin hiuksiin. 

Harmaiden hiusten peittäminen tai lopullisen sävyn saavuttaminen saattaa vaatia kahdesta kolmeen värjäyskertaa. Väri ei vahingoita tai riko hiuksia, joten voit värjätä uudestaan jo seuraavana päivänä. Odota kuitenkin värin kehittymistä vähintään 12 tuntia ennen toista värjäyskertaa. Kasviväri voi jatkaa kehittymistä ja muuttua intensiivisemmäksi ja syvemmäksi muutaman ensimmäisen päivän aikana. 

Kasvivärit eivät sisällä kemiallisia hapetteita, joten ne eivät vaalenna hiusta. Kasviväreillä on kuitenkin mahdollista kirkastaa omaa vaaleaa sävyä, häivyttää tyvikasvua ja tuoda vaaleaan hiukseen uutta sävyä. Kemiallinen vaalennus kasvivärjäyksen jälkeen saattaa johtaa epätoivottuun lopputulokseen

Joskus värissä saattaa esiintyä pientä vihertävyyttä. Tämä vaikutus häviää normaalisti ensimmäisten päivien kuluessa värin asettuessa. Jos hiuksesi ovat kemiallisesti vaalennetut voi vihertävyys olla voimakkaampaa. 

Ei saa käyttää haavaiselle tai ärtyneelle iholle. Cultivator’s kasvivärit soveltuvat vain hiusten värjäämiseen. Kasviväri ei tahraa ihoa pysyvästi.

100g pakkaus sisältää: 4 värijauhepussia, värjäysmyssyn ja hansikkaat. Lyhyet hiukset: 1 pussi, puolipitkät hiukset: 2 pussia, pitkät hiukset: 3 pussia, extrapitkät hiukset: 4 pussia.

Värjäystä varten tarvitset:

Hiustesti pituuden mukainen määrä värijauhepusseja, värjäyskulho (lasi, posliini), sekä sekoitukseen sopiva väline, esim. lusikka.

Tee hiussuortuvatesti ennen varsinaista värjäystä. Näin varmistut lopputuloksesta. 

1.      Varmista, että hiuksesi ovat erittäin puhtaat ja pyyhekuivat tai kuivat. Huomioi, että kalvonmuodostavat hoitoaineet (kuten silikonipohjaiset tuotteet) tai muotoilutuotteiden jäämät voivat estää värin optimaalista muodostumista. Älä siis käytä pesun yhteydessä hoitoainetta tai vastaavia ainesosia sisältäviä shampoita. Suosittelemme pesemään hiukset Unique Haircare syväpuhdistavalla Deep Cleansing Shampoolla tai muulla luonnonkosmetiikan syväpuhdistavalla shampoolla.

2.     Suojaa vaatteesi asettamalla pyyhe olkapäillesi. Käytä pakkauksessa olevia suojakäsineitä. Ota valmiiksi sekoituslusikka ja sekoituskulho. Halutessasi voit käyttää värin levitykseen kaupoissa myytäviä värjäyssuteja tai jopa pullasutia. 

3.      Sekoita värijauheeseen vähitellen lämmintä vettä (35°C, n. 100 ml/annospussi) kunnes saat tasaisen, helposti työstettävän kermaisen massan. 

4.      Levitä massa heti tasaisesti hiuksiin aloittaen tyvestä ja anna vaikuttaa 60-90 minuuttia värjäysmyssyn alla. Pidempi vaikutusaika tekee lopputuloksesta intensiivisemmän ja syvemmän. Tehostaaksesi vaikutusta voit halutessasi myös kääriä lämmittävän pyyhkeen värjäysmyssyn päälle. 

5.     Huuhtele lopuksi väri pois huolellisesti pelkällä vedellä. Väri kehittyy vielä 48 h jonka aikana shampoopesua ei suositella.

Nauti kauniista väristä!

Tee soveltuvuustesti: hiero pieni annos valmista väritahnaa kyynärtaipeeseen tai korvan taakse.  Anna vaikuttaa 24 tuntia ja saat varmistuksen siitä, onko tuote sinulle soveltuva.

Pidä tuote poissa lasten ulottuvilta. Älä niele. Ei sovellu silmäripsien ja kulmakarvojen värjäykseen.  Mikäli tuotetta joutuu silmiin, huuhtele runsaalla vedellä.  Tee allergiatesti ennen käyttöä.

SÄILYTYSOHJE: Sulje pakkaus huolellisesti ja suojaa kuumuudelta ja suoralta auringon valolta.

·100% sertifioituja luomuvalmistusaineita omilta valvotuilta viljelmiltä

·Tuotteissa ei ole käytetty eivätkä ne sisällä: kemikaaleja, peroksideja, ammoniakkia, raskasmetalleja, PPD:tä, parabeeneja, resorsinolia tai GMO –ainesosia.

·Tuotteita ei ole testattu elämillä

·Tuotteet on testattu dermatologisesti Euroopassa

·100% luonnollinen tuote

·Tuote on valmistettu ja pakattu ympäristöä suojellen ja kestävää kehitystä noudattaen kierrättämällä, säästäen maaperää ja vettä sekä käyttämällä aurinkoenergiaa ja senhiilijalanjälki on 0.

Ainesosat:

Lawsonia inermis (Henna) Powder*, Indigofera tinctoria (Indigo) Powder*, Emblica officinalis (Amla) Powder*, Ziziphus spina-Christi (Ziziphus) Powder*, Eucalyptus globulus (Eucalyptus) Powder*, Aloe barbadensis (Aloe Vera) Powder*, Curcuma longa (Turmeric) Powder*, Matricaria chamomilla (Chamomile) Powder*, *Ingredients from organic farming

Pakkauskoko: 100g

Cultivator’s kasviväreillä saat upean sävyn hellävaraisesti ja täysin luonnollisesti.  Cultivator’s hiusvärit ovat 100 % luomusertifioituja ja ne valmistetaan luonnon kasveista kuten henna, indigo, cassia, amla ja hibiskus. Jokainen sävy sisältää lisäksi aloe veraa, joka tuo hiuksiin pehmeyttä ja vahvuutta, kamomilla rauhoittaa hiuspohjaa ja ehkäisee ärsytystä. Väri muodostuu yhdessä hiuksen oman pigmentin kanssa, joten lopputulos on aina ainutlaatuinen.

Cultivator’s Organic Herbal Hair Color sarjan kasviväreillä on hyvä peittokyky ja värinkesto. Sävyt ovat hiusta ravitsevia ja väri kuluu hiuksista luonnollisen kauniisti asteittain pesujen myötä mutta hiustyypistä riippuen lopputulos voi pysyä kestovärin lailla. Kasvipigmentit toimivat yhdessä hiuksen oman pigmentin kanssa, joten lopulliseen värjäystulokseen vaikuttaa hiusten nykyinen väri, aiemmat kemialliset käsittelyt, värjäyksen vaikutusaika ja lämpötila, minkä ansiosta lopputulos on aina uniikki. Pakkauksen kuva on aina suuntaa antava. Tee suortuvatesti ennen värin levittämistä kaikkialle hiuksiin - näin varmistat haluamasi lopputuloksen. Huom. kasviväri ei vaalenna.

Cultivator's Kasvihiusväri Walnut 100g

 • Merkki: Miraz
 • Tuotenumero:
 • Saatavuus: Varastossa
 • Tuotteen saatavuus:
 • Luontaiscenter.fi nettikauppa
 • AITO-Kauppa Kankaanpää
 • AITO-Kauppa Parkano
 • Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voit pyytää tuotteen siirtoa myymälän varastosta verkkokaupan puolelle. Siirto kestää 1-2 työpäivää. Vastaamme viestiisi kun tuote on saatavilla.
 • 14.90€

 • Veroton: 12.02€
 • Paino: 100 g Yksikköhinta: 149.00€ / kg

Katso myös nämä tuotteet

Cultivator's Kasvihiusväri Henna 100g

Cultivator's Kasvihiusväri Henna 100g

Cultivator's Kasvihiusväri Henna 100gCultivator’s hiusvärit ovat täysin luonnolliset ja valmistetaan..

14.90€ Veroton: 12.02€

Edullinen rahti

Toimitus alkaen 3,80 Matkahuollon noutopisteisiin ja automaatteihin.

Yli 60 eur tilauksiin - ilmainen toimitus saatavilla.


Matkahuolto kotipaketti 9,80 eur, yli 60 eur tilauksiin alennettu hinta kotipakettille 6 eur.


Postin automaatit ja toimipisteet 4,80, ilmainen rahti saatavilla yli 60 eur tilauksiin.

Postin Business express 8,90 eur yksi toimitusyritys perille, erityisesti työpaikalle sopiva.

Postin Kotiinkuljetus sovittuna ajankohtana 10,95 eur


Meiltä myös edullinen kotiinkuljetus saatavilla.

Yhteydenotto / Kontakt

Asiakaspalvelumme palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä - ota yhteyttä.

Tuote-erien parasta ennen päiväyksiä käydään jatkuvasti varastollamme läpi ja tarkistetaan ennen lähetystä, mikäli tuotteessa on tavallista lyhyempi päiväys, siitä mainitaan erikseen ja otetaan huomioon tuotteen hinnassa.

 • Parasta ennen päiväys ei toki ole tuotteen viimeinen käyttö- eikä myyntipäivä.
 • Tarkasta aina tuotetiedot kuten allergeenit ja tuotteen soveltuvuus ennen käyttöä pakkausmerkinnöistä.
 • Tuote-erien päiväysten, tarjouskampanjoiden, sekä vaihtuvien etujen vuoksi hinta- ja valikoima vaihtelevat myymälän ja verkkokaupan välillä.
Hej, önskar du mera produktinformation på svenska? - Ta gärna kontakt - vi har svensk kundtjänst

Bäst före datum nämns i produktbeskrivningen samt tas i beaktande i priset, ifall datumet är kort. Vi kontrollerar datumen regelbundet.

Vi uppdaterar produktdata regelbundent, kontrollera dock alltid produktinformationen, för bland annat allergener, före du tar produkten i bruk.