KÄYTTÖEHDOT - LUONTAISCENTER verkkokauppa -  www.luontaiscenter.fi, jäljempänä palvelu, myyjä, tai Luontaiscenter.

Ehdot päivitetty 1.11.2017 sekä 23.05.2018 GDPR / Yksityisyys, sekä täydennetty ehtoja 17.09.2019.  ja 20.05.2020. Kirjoitusvirhe korjattu, Iso-Britannia poistettu toimitusehdoista 20.01.2021 Brexitin vuoksi. 03.04.2021 päivitetty maksunvälittäjän tiedot (palvelun uusi nimi on Visma Pay). Päivitetty 10.09.2022.


Tuotteiden kuvat ja tekstit - ajoittain tuotteiden pakkaukset ja ajoittain myös ominaisuudet muuttuvat, mikäli esimerkiksi pakkauskoko ei muutu, on mahdollista että tuotteen pakkaus tai pakkaustapa eroaa kuvassa ja tekstissä mainitusta, sillä tuotekuvia ja tekstejä ei ole mahdollista aina täysin 100% reaaliajassa päivittää. Etäkaupassa on mahdollista tutustua tuotteeseen lain mukaan 14 päivän ajan. Palautetut tuotteet tulee olla avaamattomia ja käyttämättömiä ja uutta vastaavia. Tutustuthan tuotteeseen huolellisesti AINA ENNEN käyttöönottoa / avaamista, jotta voit tarvittaessa käyttää palautusoikeuttasi ja jotta mahdollisen reklamaation tekeminen ja käsittely on sujuvaa.

Luontaiscenter / Myyjä pyrkii aina kaikissa tilanteissa antamaan mahdollisimman paljon ennakkotietoja asiakkaalle ennen ostopäätöstä, maan molemmilla virallisilla kielillä, ja tarvitteassa myös englanniksi.

Kuluttajalla on oikeus veloituksetta kysyä tuotteesta lisätietoja ja pakkausmerkintöjä, myös ruotsin kielellä. Esimerkiksi sähköpostilla, pyrimme vastaamaan 1-3 työpäivän sisällä.

Konsumenten har rättighet att begära information om produkten och produktdeklarationen samt innehållet, även på svenska.

Suosittelemme kaikissa tilanteissa perehtymään tuotteeseen huolellisesti ennen tilausta, tai viimeistään ennen tuotteen käyttöönottoa.


Verkkokaupan sisältö


YLEISET EHDOT - LuontaisCenter

Myyjä; Luontaiscenter Kankaanpää Ky, y-tunnus 2540482-9, "LuontaisCenter" tai "myyjä".

Toimitusehdoissa poikkeus kampanjan ajan (01.01.2017 - voimassa toistaiseksi) : kotimaan toimitus alkaen 2,95 eur ja rahtiraja vain 48 eur. Alle 20 eur tilauksiin 3 eur pientoimituslisä.

Toimitusaika


Oikeustoimikelpoisuus ja mahdolliset virheet

Palautukset:


1. Rekisteröityminen

2. Tilauksen sitovuus


3. Hinnat

4. Toimitus

5. Maksuehdot

b) Visma Pay palvelun kautta maksaminen (Pankit, luottokortit, lasku, mobiilimaksu)  VISMA PAY maksuehdot alkavat tästä:

**

Maksaminen

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin.

Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy.

Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/


Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.


MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.


Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Enterpay Lasku yritykselle:
Voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com

**

Visma Pay:n maksuehdot päättyvät tähän.


c) Ennakkotilisiirto sovittaessa suoraan Luontaiscenter Kankaanpää Ky:n tilille, tilit:

d) Lasku. Voimme laskuttaa sopimuksesta vain yritysasiakkaita tai jälleenmyyjiä. Laskutuksesta tulee sopia Luontaiscenterin kanssa erikseen olemalla yhteydessä asiakaspalveluumme. Yritys voi toki tilata esim. luottokortilla tai verkkopankkitunnuksilla, tilauksen tietoihin on mahdollista syöttää myös yrityksen nimi.

Paypal - olethan tutustunut Paypalin ehtoihin (mahdollisesti vain englanniksi saatavilla) kun olet rekisteröitynyt palveluun, Paypal tarjoaa ajoittain myös mahdollisuuden pelkkään korttimaksuun ilman rekisteröintiä. Tutustu aina Paypalin omiin ehtoihin ennen maksua.6. Kuljetuksessa rikkoutuneet lähetykset

7. Reklamaatio sekä tuotteiden käyttö

8. Ylivoimainen este (Force majeure)

Luontaiscenter ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksemme vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, äärimmäisestä sääolosuhteesta, vallankumouksesta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, pandemiasta, poikkeustilasta, työtaistelusta, viranomaisen päätöksestä, EU:n rahaliiton tai EU:n hajoamisesta johtuvasta syystä, yleisen liikenteen taikka sähkönjakelun häiriintymisestä tai muusta vastaavasta LuontaisCenterin toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta tai olosuhteista.

9. Riitojen ratkaisu

10. Rekisteriseloste - LAKISÄÄTEINEN REKISTERISELOSTE


Rekisteriasioita hoitava yhteyshenkilö: 
Luontaiscenter Kankaanpää Ky
Sirkka Pihlaja
Puhelin +358505663339
Sähköposti: ota yhteyttä lomakkeen kautta https://luontaiscenter.fi/index.php?route=information/contact

25.05.2018 alkaen noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta, jonka myötä seuraava rekisteriseloste on ajankohtainen: https://luontaiscenter.fi/yksityisyys-privacy

Rekisterin tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Tiedot tallentuvat palvelimelle, jonne vain rekisteriasioita hoitavalla henkilöllä on käyttöoikeudet. Tiedot on suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.