• Raskausajan hoitoöljy weleda 100 ml

Raskausajan hoitoöljy weleda 100 ml

Raskausarpien ennaltaehkäisyyn ja häivyttämiseen

Raskausarpien ennaltaehkäisyyn ja häivyttämiseen.
Taipumus raskausarpiin (stria) on perinnöllinen ja ihotyypistä riippuvainen. Raskausarviksi kutsutaan sellaisiakin ihon repeämiä , jotka syntyvät nopean kasvupyrähdyksen yhteydessä tai jyrkkien painovaihteluiden vuoksi. Raskausarpia ehkäistään ennalta huolehtimalla ihon joustavuudesta ja kosteudesta, mieluiten raskauden alusta asti.


Mikäli sinulla on jo raskausarpia, voi niitä häivyttää Raskausajan hoitoöljyllä. Öljy vähentää arvenpohjan punoitusta ja nopeuttaa kudosten paranemista.

Raskausajan hoitoöljyn käyttöä voi jatkaa kolme kuukautta synnytyksen jälkeen ja pidempäänkin, jos tarvetta ilmenee. - Weledalla on useita muita öljyjä, joilla voit hoitaa ihoasi, kaikki parasta kylmäpuristettua luomulaatua.

Vegaaninen.

Käytä näin: Öljy imeytyy parhaiten ja on miellyttävintä käyttää kun hierot sitä hiukan kostealle iholle. Kaada öljyä ensin pieni määrä kämmenille, lämmitä sitä niiden välissä ja hiero iholle.

Hiero erityisesti niille alueille, jotka ovat kovimmalla koetuksella raskauden aikana: vatsalle, reisille, rinnoille, takamukselle. Käytä päivittäin, aamuin illoin, suojaamaan ihoa kuivumiselta ja lisäämään sen joustavuutta.

Raskausajan tuotteet tuovat apua raskaus- ja imetysajan ihonhoidollisiin tarpeisiin. Niitä kehitettäessä on käytetty kätilöiden asiantuntemusta ja osaamista.

Raskausajan hoitoöljy ja Synnytykseen valmistautumisöljy pehmentävät ja tekevät ihon joustaviksi kun se joutuu kovan venytyksen kohteeksi. Rintaöljy vilkastuttaa maidoneritystä. Vauvan vatsanhierontaöljy on paitsi luonnollinen apu koliikkivaivoihin myös tukena vahvistamassa lapsen ja vanhempien suhdetta. Imetysteetä voi nauttia vaikka imettää, iltaisinkin.

Ainesosat:
Manteliöljy, Jojobaöljy, Vehnänalkioöljy, Aidot eteeriset öljyt*, Arnikinkukkauute, Limoneeni*, Linalooli*, Sitronelloli*, Geranioli*, Sitraali*, Eugenoli*, Farnesoli* 
* = Luonnollisista eteerisistä öljyistä
 
Stretch Mark Oil 100 ml

Parasta ennen 10.2023

Raskausajan hoitoöljy weleda 100 ml

 • Merkki: Aduki
 • Tuotenumero: Tarjouspvm
 • Saatavuus: Loppunut varastosta
 • Tuotteen saatavuus:
 • Luontaiscenter.fi nettikauppa
 • AITO-Kauppa Kankaanpää
 • Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voit pyytää tuotteen siirtoa myymälän varastosta verkkokaupan puolelle. Siirto kestää 1-2 työpäivää. Vastaamme viestiisi kun tuote on saatavilla.
 • 23.90€

 • Veroton: 19.27€
 • Tilavuus: 50 ml Yksikköhinta: 478.00€ / l

Katso myös nämä tuotteet

Raskausajan hoitoöljy weleda 100 ml

Raskausajan hoitoöljy weleda 100 ml

Raskausajan hoitoöljy weleda 100 ml Raskausarpien ennaltaehkäisyyn ja häivyttämiseenRaskausarpien en..

23.90€ Veroton: 19.27€

Edullinen rahti

Rahti alkaen 2,95. Postit sekä pakettiautomaatit, myös Matkahuolto.*

Yli 49 eur tilauksiin - ilmainen toimitus Postiin ja Postin Pakettiautomaattiin.

Meiltä myös edullinen kotiinkuljetus saatavilla.


Postin Business Express 14 paketti nyt vain 7,99 eur. Erityisesti työpaikalle soveltuva toimitusvaihtoehto (hintaan kuuluu vain yksi toimitusyritys, arkisin, päiväaikaan, - sen jälkeen paketti viedään Postiin).

Matkahuolto lähin noutopiste, alkaen 2,95 yli 20 eur* tilauksiin.

*Kaikkiin pientilauksiin toimitustavasta riippumatta lisätään (ostoskorin tuotteet alle 20 eur) 3 eur pientoimituslisä.
Yhteydenotto / Kontakt

Asiakaspalvelumme palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä - ota yhteyttä.

Tuote-erien parasta ennen päiväyksiä käydään jatkuvasti varastollamme läpi ja tarkistetaan ennen lähetystä, mikäli tuotteessa on tavallista lyhyempi päiväys, siitä mainitaan erikseen ja otetaan huomioon tuotteen hinnassa.

 • Parasta ennen päiväys ei toki ole tuotteen viimeinen käyttö- eikä myyntipäivä.
 • Tarkasta aina tuotetiedot kuten allergeenit ja tuotteen soveltuvuus ennen käyttöä pakkausmerkinnöistä.
 • Tuote-erien päiväysten, tarjouskampanjoiden, sekä vaihtuvien etujen vuoksi hinta- ja valikoima vaihtelevat myymälän ja verkkokaupan välillä.
Hej, önskar du mera produktinformation på svenska? - Ta gärna kontakt - vi har svensk kundtjänst

Bäst före datum nämns i produktbeskrivningen samt tas i beaktande i priset, ifall datumet är kort. Vi kontrollerar datumen regelbundet.

Vi uppdaterar produktdata regelbundent, kontrollera dock alltid produktinformationen, för bland annat allergener, före du tar produkten i bruk.