• Mozart kipuvoide 50ml

Mozart kipuvoide 50ml

Voide sisältää vain luonnollisia ainesosia.

Kipuvoiteen tärkeimmät hoitavat ainesosat ovat:
Sembramänty: kiihdyttää verenkiertoa, poistaa tulehdusta
Alppimänty: lämmittävä, rentouttava
Salvia: antibakteerinen, desinfioiva
Murmeliöljy: reumaattiseen kipuun, rentouttamaan lihaksia ja niveliä
Karitevoi (sheavoi): tuo miellyttävän ihotuntuman ja hoitaa ihoa

Luonnollinen Mozart kipuvoide on miellyttävä käyttää. Se imeytyy hyvin ihoon eikä jätä ihon pintaa tahmeaksi.

Se ei myöskään kuumota tai ärsytä ihoa. Voide tuoksuu miedon raikkaasti männylle.

Tuote on erittäin riittoisa.

Suosittelemme Mozart kipuvoidetta lihas- ja nivelkipuihin, poistamaan treenien jälkeistä kipua sekä ennaltaehkäisemään kipua.

Nivelrikon hoito luontaistuotteilla

Nivelrikko on maailman yleisin nivelsairaus, eikä tähän ole löydetty parantavaa tai sairauden etenemisen estävää hoitoa. Nivelrikon hoito perustuukin kivun hallintaan ja lieventämiseen sekä toimintakyvyn ylläpitoon ja parantamiseen. Yleisesti käytettyjä keinoja nivelrikon hoidossa ovat muun muassa liikunta, lepo ja laihdutus. Myös luontaistuotteita voi kokeilla hoitokeinona. Mozart-kipuvoide on luonnonmukainen nivelkipujen hoitokeino. Mozart-salvan teho nivelten hoidossa perustuu nimenomaan murmeliöljyyn, joka on rakenteeltaan lähellä kortisonia.

Mozart-kipuvoide lihassärkyyn
Lihaskivut johtuvat usein rasituksesta tai jännitystilasta. Toimistotyöntekijöille tutut niska- ja hartiakivut johtuvat monesti huonon työskentelyasennon aiheuttamasta jännitystilasta lihaksistossa. Kiputilojen syitä kannattaa aina pohtia ja pyrkiä korjaamaan huonot työasentonsa. 40 tuntia viikossa huonossa työasennossa rasittaa vartaloa niin rankasti, että ehdottomasti parhaimpana hoitokeinona toimii ennaltaehkäisy.
Rasituksesta johtuvat kivut voivat tulla rankan liikunnan tai fyysisen työn seurauksena. Urheilusta syntyvää kipua ei useimmiten tarvitse pelätä. Rankka fyysinen liikunta rasittaa lihaksistoa niin paljon, että välillä tuntuu kuin olisi jäänyt jyrän alle. Tämä on kuitenkin useimmiten hyvälaatuista kipua, joka vähenee ajan kuluessa kropan tottuessa jatkuvaan rasitukseen. Urheillessa on kuitenkin oltava tarkkana tekniikoiden kanssa! Väärät tekniikat saattavat rasittaa lihaksiston sijaan nikamia ja niveliä. Oikeanlaisen kivun tunnistaminen saattaa olla vaikeaa, mutta ajan myötä kivun tunnistamisessa harjaantuu. Alkuun kannattaa aina konsultoida osaavaa liikunta-alan ammattilaista, näin tekniikat saa kuntoon heti alusta alkaen. Mozart-kipuvoide toimii luonnonmukaisena hoitokeinona akuuttiin kipuun – johtui se sitten liikunnasta tai työnteosta.

Hieronta
Mozart-kipuvoidetta voi myös käyttää hieronnassa. Salva itsessään jo auttaa lihaksia rentoutumaan ja lisää verenkiertoa, mutta sen lisäksi rasva toimii mainiosti hierontaöljyn korvikkeena. Se luistaa mukavasti iholla eikä kuivata ihoa. Mozart-salvan tuoksu ei myöskään ole järin vahva, joten ei tarvitse miettiä mihin vuorokauden aikaan sitä voi käyttää. Näin saat tuplavaikutuksen lihaksille. Erityisen hyvin se sopii hartioiden, selän ja jalkojen hierontaan.


AINESOSAT

murmelirasva, sembramäntyöljy, alppimäntyöljy, salviaöljy, mehiläisvaha, kaakaovoi, karitevoi (sheavoi), kasviperäinen öljy (olus oil) tokoferoli, limoneeni, auringonkukkaöljy, geraniooli


KÄYTTÖ
Hierotaan kolmesti päivässä kipukohtaan. Parhaan tehon saa käyttämällä Mozart salvaa neljästä viiteen päivään kerrallaan.Tuotetta voi levittää kerralla reilusti, jotta siitä saa suurimman hyödyn irti.
Mozart kipuvoide on suosittu kovaan rasitukseen tottuneilla käyttäjillä. Tuotteen nimi tuleekin siitä, että se on erityisen suosittu muusikoiden keskuudessa. Muusikoiden nivelet joutuvat koville pitkien päivittäisten harjoitusten vuoksi. Voide lievittää harjoittelusta syntynyttä kipua. Urheilijoille tämä voide soveltuu hyvin lihassärkyjen helpottajaksi päivittäiseen käyttöön. Urheilijat ovatkin tänä päivänä nimestään huolimatta Mozart-salvan suurin kuluttajakunta. Tuotetta käyttävät myös ortopedit, hoitajat ja hierojat.

Mozart kipuvoide 50ml

 • Tuotteen saatavuus:
 • Luontaiscenter.fi nettikauppa
 • AITO-Kauppa Kankaanpää
 • Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voit pyytää tuotteen siirtoa myymälän varastosta verkkokaupan puolelle. Siirto kestää 1-2 työpäivää. Vastaamme viestiisi kun tuote on saatavilla.
 • 33.50€
 • 28.90€

 • Veroton: 23.31€
 • Paino: 50 g Yksikköhinta: 578.00€ / kg

Yhteydenotto / Kontakt

Asiakaspalvelumme palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä - ota yhteyttä.

Tuote-erien parasta ennen päiväyksiä käydään jatkuvasti varastollamme läpi ja tarkistetaan ennen lähetystä, mikäli tuotteessa on tavallista lyhyempi päiväys, siitä mainitaan erikseen ja otetaan huomioon tuotteen hinnassa.

 • Parasta ennen päiväys ei toki ole tuotteen viimeinen käyttö- eikä myyntipäivä.
 • Tarkasta aina tuotetiedot kuten allergeenit ja tuotteen soveltuvuus ennen käyttöä pakkausmerkinnöistä.
 • Tuote-erien päiväysten, tarjouskampanjoiden, sekä vaihtuvien etujen vuoksi hinta- ja valikoima vaihtelevat myymälän ja verkkokaupan välillä.
Hej, önskar du mera produktinformation på svenska? - Ta gärna kontakt - vi har svensk kundtjänst

Bäst före datum nämns i produktbeskrivningen samt tas i beaktande i priset, ifall datumet är kort. Vi kontrollerar datumen regelbundet.

Vi uppdaterar produktdata regelbundent, kontrollera dock alltid produktinformationen, för bland annat allergener, före du tar produkten i bruk.Edullinen rahti

Rahti alkaen 2,95. Postit sekä pakettiautomaatit, myös Matkahuolto.*

Yli 48 eur tilauksiin - ilmainen toimitus Postiin ja Postin Pakettiautomaattiin.

Meiltä myös edullinen kotiinkuljetus saatavilla.


Postin Business Express 14 paketti nyt vain 4,90 eur. Erityisesti työpaikalle soveltuva toimitusvaihtoehto (hintaan kuuluu vain yksi toimitusyritys, arkisin, päiväaikaan, - sen jälkeen paketti viedään Postiin).

Matkahuolto lähin noutopiste, alkaen 2,95 yli 20 eur* tilauksiin.

*Kaikkiin pientilauksiin toimitustavasta riippumatta lisätään (ostoskorin tuotteet alle 20 eur) 3 eur pientoimituslisä.