• SkinMood Bamboo Charcoal Konjac MASK -Aktiivihiilinaamio

SkinMood Bamboo Charcoal Konjac MASK Aktiivihiilinaamio

Puhdistetulla vedellä kostutettu ja kasvoille tiukasti paineltuna aktiivihiilinaamio sopii täydellisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle sekä epäpuhtauksiin taipuvalle iholle (näppylät, mustapäät, finnit).

Erinomainen mm. teini-iholle ja miehille. Aktiivinen bambuhiiliyhdiste imee ihon pinnalta ylimääräisen rasvan ja kontrolloi liiallista talineritystä, jolloin epäpuhtaudet vähenevät.

Tätä suosittelemme kaiken ikäisille, jos iho on rasvoittuva ja siinä on epäpuhtauksia (mustapäät, finnit/akne). Erinomainen teini-iholle, ruusufinniin!

Säännöllinen käyttö auttaa tasapainottamaan talineritystä, supistaa ihohuokosia sekä tekee ihosta terveemmän ja raikkaamman näköisen.

Hellävarainen, ei lisäaineita, ei synteettisiä väriaineita. Sopii herkälle iholle.

Naamion saa aseteltua iholle tiiviisti.

Jos luomet ovat rasvoittuvat, voit laittaa naamiolaput hetkeksi myös silmien päälle, jolloin naamio imee ylimääräistä talia ja tasapainottaa talineritystä.

HUOM! Jos iho on pahasti tulehtunut ja visvainen ja on vaara, että bakteerit pääsevät siirtymään kuitunaamioon, käytä naamiota vain kerran.

Käyttöohje:

Puhdista iho ja laita astiaan puhdistettua vettä ja anna naamion kostua kunnolla. Purista ylimääräinen vesi varovasti pois ja avaa rullattu naamio hyvin varovasti, jotta et riko sitä. Asettele naamio tiiviisti kasvoille. Anna vaikuttaa 10-15 min makoillen mukavasti sängyssä rauhallista musiikkia kuunnellen.

Voit käyttää pelkkää naamiota tai levittää ensin iholle esim. hoitavaa kasvovettä tai haluamaasi vesipohjaista seerumia antamaan lisätehoa. Huom! Älä käytä eteerisiä öljyjä sisältäviä tuotteita, sillä ne eivät sovi Konjac-kuidun kanssa käytettäväksi, niiden kuitua heikentävien ominaisuuksien takia.

Painele naamio tiiviisti ihoa vasten, jolloin iho kykenee imemään tehokkaammin kosteutta ja hoitavia ainesosia itseensä.

Poista naamio, imeytä loppu kosteus ihoon kämmenillä painelemalla ja levitä lopuksi kosteusvoide.

Voit käyttää naamiota 3 kertaa. Puhdista naamio käytön jälkeen huuhtomalla sitä hetki juoksevan veden alla, purista ylimääräinen vesi pois ja laita se puhtaassa suljetussa muovipussissa jääkaappiin odottamaan seuraavaa käyttökertaa. Käyttösuositus 1-2 krt./vko. Käytä naamio 2 viikon aikana avaamisesta.

Ainesosat:

Amorphophallus Konjac root Extract (Konjac Mannan), Aqua (Water), Cellulose, Bamboo Charcoal Extract

SkinMood Bamboo Charcoal Konjac MASK -Aktiivihiilinaamio

  • Tuotteen saatavuus:
  • Luontaiscenter.fi nettikauppa
  • AITO-Kauppa Kankaanpää
  • Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voit pyytää tuotteen siirtoa myymälän varastosta verkkokaupan puolelle. Siirto kestää 1-2 työpäivää. Vastaamme viestiisi kun tuote on saatavilla.
  • 10.90€

  • Veroton: 8.79€

Yhteydenotto / Kontakt

Asiakaspalvelumme palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä - ota yhteyttä.

Tuote-erien parasta ennen päiväyksiä käydään jatkuvasti varastollamme läpi ja tarkistetaan ennen lähetystä, mikäli tuotteessa on tavallista lyhyempi päiväys, siitä mainitaan erikseen ja otetaan huomioon tuotteen hinnassa.

  • Parasta ennen päiväys ei ole tuotteen viimeinen käyttö- eikä myyntipäivä.
Hej, önskar du mera produktinformation på svenska? - Ta gärna kontakt - vi har svensk kundtjänst

Bäst före datum nämns i produktbeskrivningen samt tas i beaktande i priset, ifall datumet är kort. Vi kontrollerar datumen regelbundet.Edullinen rahti

Rahti alkaen 2,95. Postit sekä pakettiautomaatit, myös Matkahuolto.*

Yli 48 eur tilauksiin - ilmainen toimitus Postiin ja Postin Pakettiautomaattiin.

Meiltä myös edullinen kotiinkuljetus saatavilla.


Postin Business Express 14 paketti nyt vain 4,90 eur. Erityisesti työpaikalle soveltuva toimitusvaihtoehto (hintaan kuuluu vain yksi toimitusyritys, arkisin, päiväaikaan, - sen jälkeen paketti viedään Postiin).

Matkahuolto lähin noutopiste, alkaen 2,95 yli 20 eur* tilauksiin.

*Kaikkiin pientilauksiin toimitustavasta riippumatta lisätään (ostoskorin tuotteet alle 20 eur) 3 eur pientoimituslisä.