• Hennaväri voidemainen Color Cream Tizian 150ml Logona

Huom! Pakkauslaatikko tuotteessa rypistynyt

Hennaväri voidemainen Color Cream Tizian 150ml

Kemialliset hiusvärit poistavat tehokkaasti hiuksen luontaiset pigmentit ja korvaavat ne synteettisillä väreillä. Näin alkuperäinen hiusväri voidaan täysin muuttaa. Kuitenkin toistuvat kemialliset värjäyskäsittelyt voivat tehdä hiuksesta hauraan ja elottoman. Logonan kasvivärit imeytyvät vain hiuksen uloimpiin kerroksiin, muodostaen niihin suojaavan kerroksen. Hiuksen omat luonnolliset pigmentit heijastuvat tämän värikerroksen läpi. Uusi väri koostuu siis alkuperäisen hiusvärin ja lisätyn värin yhdistelmästä. Jokainen Logonan hiusvärituote on ainutlaatuinen yhdistelmä värjääviä ja hoitavia kasviraaka-aineita, jotka tuovat hiuksiin loistavia värejä, kiiltoa ja volyymia vahvistaen samalla hiuksen rakennetta.

100% LUONTAISET RAAKA-AINEET Logonan kasviperäiset hiusvärit koostuvat luontaisista kasviväreistä kuten hennauutteesta, pähkinän kuorista, punajuuresta, raparperista ja kamomillasta. Kaikki Logona -hiusvärit ovat BDIH sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

TÄSMÄVÄRJÄYSTA LATVOIHIN TAI JUURIKASVUUN Kaikki Logona hiusvärit ovat kestovärejä. Suurimmalle osalle ihmisistä 4-8 viikon jälkeinen ero värjätyn ja juurikasvun välillä on ilmeinen mutta kasvivärejä käytettäessä kontrasti värjätyn ja juurikasvun välillä on kuitenkin pehmeämpi kuin kemiallisia värejä käytettäessä. Voidemaisen koostumuksen ansioista juurikasvunkin värjäys on helpompaa. Helppokäyttöistä Logona Colour Cream hiusvärituubia voit käyttää useampaan värjäyskertaan mutta avattu tuubi tulee kuitenkin käyttää 3 kuukauden sisällä avaamisesta.

Tuote on: VEGAANI, GLUTEENITON

Luonnonkosmetiikkasertifikaatti: BDIH

INCI: Aqua (Water), Alcohol denat.*, Lawsonia Inermis (Henna) Extract, Coco Glucoside, Glycerin, Hectorite, Maltodextrin, Sorbitol, Xanthan Gum, Algin, Citric Acid, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Parfum (Essential Oil), Linalool, Limonene, Eugenol. * luomutuotettu

KÄYTTÖ: SUORTUVATESTI Vaikka Logona Colour Cream hiusvärit yksinkertaisesti tuovat esiin hiuksen luontaisen värin, olisi suositeltavaa kuitenkin tehdä erillinen hiussuortuvatesti. Kuten jauhemaiset Logona hiusvärit, uudet Colour Cream –hiusvärit yhdistävät oman alkuperäisen hiusvärin ja hiuksen rakenteen ja uuden Logona kasvivärin, jolloin lopputulos ei koskaan voi täysin olla ennustettavissa. Ohuet ja vaaleat hiukset yleensä värjääntyvät paljon nopeammin ja intensiivisemmin kuin karkeat ja tummat hiukset. Suosittelemme siis suortuvatestin tekemistä alueelle, jossa hiukset ovat vaaleimmillaan tai harmaimmillaan.

OPTIMAALISEEN VÄRJÄYSTULOKSEEN LOGONA COLOUR CREAM –HIUSVÄREILLÄ TARVITSET:
– syväpuhdista hiukset ennen värjäystä Logona Colour Plus –savipuhdistajalla joka poistaa hiuksista käsittely- ja muotoiluainejäämiä (kuten silikonit ja kelmumaiset aineet), jolloin väri tarttuu hiukseen paremmin. Vaikutusaika 10-15 minuuttia.
– 1 x 150 ml tuubi Logona Colour Cream –hiusväriä, olkapäitä pidemmille hiuksille tarvitset 2 tuubia ensimmäiseen käsittelyyn
– kertakäyttökäsineet ja lämpövaikutteinen kertakäyttömyssy (sis. pakkaukseen)
– sekoitusastia (ei metallinen)
– hiusvärisivellin
– täyteläinen ihovoide suojaamaan hiusrajan ihoalueita
– puuvillavanua (pumpulia)
– 1-2 vanhaa pyyhettä tms. suojaamaan vaatteitasi

VÄRJÄYS Logona Colour Cream hiusväriä voidaan levittää kuiviin tai kosteisiin puhtaisiin hiuksiin. Ennen värjäystä pese siis hiukset hyvin mutta älä käytä hoitoainetta tai muita hoitotuotteita, muutoin väri ei levity tasaisesti hiuksiin. Suosittelemme Logonan Hair Colour Plus –syväpuhdistajan käyttöä. Se poistaa hiuksista muotoilutuotejäämiä (hiuslakka, muotovaahdot ym) syväpuhdistaen hiukset ja valmistaa ne siis optimaalisella tavalla onnistuneeseen, tasaiseen värjäykseen. Estääksesi hiusrajan ihoalueen värjäytymistä, levitä iholle täyteläistä ihovoidetta. Suojaa vaatteet vanhalla pyyhkeellä ja pistä suojahanskat käteen. Aloita Colour Cream värivoiteen levittäminen pään takaosasta. Aloita levittäminen hiuksen juuresta käyttäen kampaa tai sivellintä ja jatka koko hiuksen pituudelta latvaan asti. Levitä väriä pienille alueille kerrallaan. Poista väriroiskeet iholtasi shampoidulla vanulapulla. Tarvittaessa painele vanua hiusrajaan suojaamaan ihoasi. Suojaa hiukset lämpövaikutteisen kertakäyttömyssyn alle ja kiedo vielä pyyde pääsi ympärille. Lämpö pienentää vaikutusaikaa ja lisää värin syvyyttä. Vinkki: jos iholle jää värjäytymiä, saat ne nopeammin pois sitruunamehun ja kasviöljyn sekoituksella. Koska Logona Colour Cream hiusvärien vaikutus ei perustu vetyperoksidiin tai ammoniakkiin vaan aitoihin kasviväreihin, vaikutusaika on pidempi kuin vahvoihin kemikaaleihin perustuvilla hiusväreillä. Kasviperäisten Logona Colour Cream hiusvärien vaikutusaika on 30 min – 2 tuntia. Yleisesti voidaan sanoa, että pidempi vaikutusaika paksummille ja / tai tummemmille hiuksille kuin ohuille ja / tai vaaleille hiuksille. Oma suortuva testi antaa sinulle parhaan tiedon itsellesi sopivasta vaikutusajasta.

VÄRJÄYKSEN JÄLKEEN Värjäyksen jälkeen suosittelemme Logonan Color Conditioner erikoishoitoainetta normaalin hoitoaineen tilalle. Tämä erikoishoitoaine imeyttää värin tehokkaasti hiukseen syventäen väriä ja tuoden hiuksiin lisää kiiltoa. Ravitseva takiaisöljy, betaiini ja vehnäproteiini hoitavat hiusta ja auttavat värin pysymään hiuksissa kauemmin. Logona Color Conditioner erikoishoitoainetta voidaan käyttää myös muutaman kerran värjäysten välillä säilyttämään alkuperäistä kiiltoa ja värin intensiteettiä. Värjäysten välillä voit myös käyttää Logonan Color Care värishampoita. Valittavana 3 sävyä: kamomilla, hennapunainen ja hasselpähkinä. Värishampoiden käyttö pidentää Logona kestovärin kestoa ja hoitavat hiuksia ensiluokkaisilla kasviraaka-aineilla. Logona värishampoita voidaan käyttää myös värjäämättömien hiusten pesuun tuomaan omaan hiusväriin syvyyttä ja vivahteita. Niillä ei kuitenkaan voi korvata Logona hiusvärejä.

TÄRKEÄÄ LISÄTIETOA • hiusväri ei saa joutua kosketuksiin rikkoutuneen ihon kanssa • Logona Colour Cream kasvivärit eivät sovellu kehon värjäykseen • Logona Colour Cream kasvivärit eivät vaalenna hiuksia • Logona Colour Cream hiusvärejä ei saa käyttää ripsien tai kulmakarvojen värjäykseen • Ennen kun värjäät kemiallisesti värjättyjä hiuksia Logona Colour Cream kasviväreillä tee ehdottomasti huolellinen hiussuortuvatesti

HYVÄ TIETÄÄ Logonan kasviperäiset hiusvärit eivät ole väliaikaisia, parin päivän jälkeen poishuuhdeltavia hiusvärejä. Ne ovat pikemminkin ns. ”kevytvärejä”, joille on tyypillistä hyvä kestävyys. Se kuinka kauan Logona Colour Cream hiusvärit kestävät riippuu yksilöllisesti hiuksen rakenteesta, yleisistä hoitorutiineista (hoito + aineet) ja elämäntavoista. Vaikkakin suurin osa Logona Colour Cream hiusvärien käyttäjistä värjää hiuksensa 4-8 viikon välein, on liian vaikeaa antaa täsmällisiä suosituksia värjäyksien väleille.

LOGONA HIUSVÄRIT JA PERMANENTTI Yleisohjeena suosittelemme permanenttikäsittelyä ensin ja vasta sitten värjäystä. Näin voit saavuttaa paremman värjäystuloksen ja parantaa permanentissa vaurioitunutta hiusrakennetta.

LOGONA HIUSVÄRIT JA KEMIALLISET HIUSVÄRIT Kemiallisesti värjättyjen hiusten värjääminen Logona hiusväreillä voi johtaa epätoivottuun lopputulokseen. Siksi suosittelemme huolellista suortuvatestiä omille hiuksille ennen koko hiusten värjäystä.

LEVITYSVINKIT HARMAILLE HIUKSILLE Yleisesti ottaen Logona kasvivärit ovat erittäin sopivia harmaille hiuksille, kuitenkaan täydellinen harmaiden peitto täysin puhtailla kasviväreillä ei ole mahdollista. Ottaen huomioon yksilölliset erot harmaiden hiusten värjäyksessä yleensä lopputulos on vaaleampi kuin ei-harmaissa hiuksissa. Mitä enemmän harmaata sen vaaleampi lopputulos. Vinkki: Voit syventää väriäsi toistamalla värjäyksen suhteellisen nopeasti. Stabiloituakseen hiusväri kuitenkin tarvitsee 12-24 h ”kiinnittymisajan” värjäysten välille. Myös viikottainen Color Conditioner erikoishoitoaineen käyttö lisää hiusten kiiltoa ja alkuperäisen värin intensiteettiä.

Hennaväri voidemainen Color Cream Tizian 150ml Logona

 • Merkki: Natcos
 • Tuotenumero: Tarjous
 • Saatavuus: Loppunut varastosta
 • Tuotteen saatavuus:
 • Luontaiscenter.fi nettikauppa
 • AITO-Kauppa Kankaanpää
 • AITO-Kauppa Parkano
 • Ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme voit pyytää tuotteen siirtoa myymälöiden välillä, tai myymälästä nettikaupan varastoon. Siirto kestää 1-2 työpäivää. Vastaamme viestiisi kun tuote on saatavilla
 • 20.90€
 • 17.00€

 • Veroton: 13.71€
 • Tilavuus: 150 ml Yksikköhinta: 113.33€ / l

Katso myös nämä tuotteet

Natural Hazel kasvihiusväri 100g KHADI

Natural Hazel kasvihiusväri 100g KHADI

Natural Hazel kasvihiusväri 100g KHADI HUOM: Joissain tapauksissa harmaille, vaale..

11.50€ Veroton: 9.27€

Henna, Amla & Jathropa hiusväri 100g KHADI

Henna, Amla & Jathropa hiusväri 100g KHADI

Henna, Amla & Jathropa hiusväri 100g KHADIVäriin voidaan myös sekoittaa Khadin..

11.50€ Veroton: 9.27€

Yhteydenotto / Kontakt

Asiakaspalvelumme palvelee molemmilla kotimaisilla kielillä - ota yhteyttä.
Hej, önskar du mera produktinformation på svenska? - Ta gärna kontakt - vi har svensk kundtjänst!Edullinen rahti

Rahti alkaen 2,90. Postit sekä pakettiautomaatit.

Yli 48 eur tilauksiin - ilmainen toimitus Postiin ja Pakettiautomaattiin.

Meiltä myös todella edullinen kotiinkuljetus saatavilla.

Pientilauksiin lisätään (ostoskorin tuotteet alle 20 eur) 3 eur pientoimituslisä.